Krachtige beelden uit mijn portfolio

Mijn foto’s van architectuur van gebouwen en interieurs laten een herkenbare helderheid en frisheid zien

Beelden die de essentie van een ontwerp in mooie composities communiceren

Belichting en compositie als specialisatie

Voor mij is het vanzelfsprekend om werk te leveren dat kwalitatief hoogstaand is. Het is mijn specialisatie om gebouwen zowel buiten als binnen perfect te belichten: overdag en in de vroege of late uren van de dag, zoals bijvoorbeeld bij zonsopkomst of zonsondergang. Hierbij maak ik gebruik van zowel het natuurlijk licht als van externe lichtbronnen. Mijn beelden worden letterlijk uit verschillende belichtingen gemaakt en tot een ultiem eindresultaat samengesteld.

Herkenbare stijl van beelden

Mijn stijl van architectuurfotografie kenmerkt zich door een herkenbare helderheid en frisheid. Ik streef ernaar om de rust in mijn foto’s te bewaren, zonder afleiding van storende elementen of ongewone perspectieven. Wanneer nodig, laat ik de menselijke maat als extra dimensie in de visual zien: om de grootte van een gebouw zichtbaar te maken en om te tonen hoe een gebouw of interieur wordt gebruikt.

Het doel van mijn beeldbewerking is om een weergave van de gebouwen en omgeving te creëren die de oorspronkelijke ervaring zo trouw mogelijk nabootst. Het is een complex proces waarvoor ik gedurende de jaren een consistente workflow heb ontwikkeld, resulterend in frisse beelden waarin belichting en kleuren in balans zijn.

Op deze website vind je een selectie van mijn uitgebreide portfolio met architectuurfotografie en interieurfotografie. Als je meer informatie wilt of vragen hebt, kan je gerust contact met mij opnemen. Ik sta klaar om jouw vragen te beantwoorden en verdere details te verstrekken.